تصویربرداری از دنباله دار نئووایز (NEOWISE) در رصدخانه دانشگاه کاشان

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۱۴۱۲ اخبار دانشگاه

این دنباله دار در هشتم فروردین 1399 توسط تلسکوپ فضایی NEOWISE کشف شد. گرچه دنباله دار C/2020 F3 (NEOWISE) در روز دوم مرداد 1399 به نزدیکترین فاصله نسبت به زمین می رسد، اما این دنباله دار در این روزها یعنی تا 19 تیر 1399 هنوز در نزدیکترین فاصله نسبت به خورشید قرار گرفته است. بنابراین درخشان ترین حالت آن است.

موقعیت فعلی این دنباله دار در پیکر آسمانی ارابه ران است و به سوی پیکر آسمانی سیاهگوش می رود. این دنباله دار قبل از طلوع خورشید در افق شرقی درصورتی که غبار و رطوبت زیاد نداشته باشد، قابل مشاهده خواهد بود.

تصاویر میدان دید باز بامداد سه شنبه 17 تیر 1399 بر فراز آسمان نیاسر کاشان و تصویر خود دنباله دار، بامداد شنبه 21 تیر و چهارشنبه 18 تیر 1399 توسط ایرج صفایی از رصدخانه دانشگاه کاشان تصویر برداری شده است.

در نقشه پایین موقعیت  دنباله دار در روزهای بعدی را می توانید ملاحظه فرمایید.

کلید واژه ها: رصدخانه نجوم دنباله دار دانشگاه کاشان رصدخانه دانشگاه کاشان