اطلاعیه شماره ۲۳ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۳ کد : ۱۱۳۹۹ اطلاعیه ها اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

مصوبه جلسه شماره 23 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/4/14)

1. با عنایت به توزیع ماسک از سوی مدیریت اداری پشتیبانی و اداره رفاه کارکنان در بین همکاران مقرر شد الزام استفاده از ماسک برای همه دانشگاهیان و ارباب رجوع با جدّیت صورت پذیرد.

2. مقرر شد امکان برگزاری حضوری  کلاس‌های آ‌زمایشگاهی، عملی و کارگاهی در درجه اول برای دانشجویان ورودی 1395 و ماقبل که در آستانه دانش‌آموختگی هستند، میسّر شود. در صورت فراهم بودن شرایط برای بقیه دانشجویان نیز  برگزاری حضوری کلاسهای مذکور امکانپذیر خواهد گردید. همچنان توصیه کمیته هماهنگی ستاد مدیریت بحران بر برگزاری مجازی کلاسهای مذکور در چارچوب قوانین آموزشی ابلاغی میباشد.

3. برای دانشجویان دانشکده معماری و هنر و گروه تربیت بدنی به علت ماهیت رشته تحصیلی؛تلاش میشود تا تمامی دروس عملی نیمسال گذشته به صورت حضوری در تابستان برقرار گردد.

4. مقرر شد برای دسترسی دانشجویان برای تأمین ماسک، شرکت تعاونی مصرف دانشگاه با همکاری مدیریت اداری پشتیبانی نسبت به فروش ماسک به دانشجویان اقدام نماید.