۳۴۳ نفر از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه کاشان در طرح پایش سلامت دانشجویان ارزیابی شدند

۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۱۲۷۵ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از ارزیابی 343 نفر از دانشجویان جدیدالورود در طرح پایش سلامت در راستای ابلاغیه اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر سعید حلاج باشی اظهار داشت: در طرح پایش سلامت دانشجویان، 4 نفر از همکاران مجموعه تربیت بدنی در راستای توانمندسازی اجرای طرح در دوره دستیاری اداره کل تربیت بدنی شرکت نمودند و پس از تجهیز کلینیک تندرستی دانشگاه به وسایل ابلاغی، طرح پایش سلامت دانشجویان از اواخر آبان ماه آغاز و تا پایان بهمن ماه ادامه داشت که به خاطر ویروس کووید19 طرح متوقف شد.

وی افزود: برای اولین بار در دانشگاه‌های سطح کشور ثبت نام طرح پایش در دانشگاه کاشان به صورت رزرو اینترنتی اجرا گردید که این فرآیند مورد توجه اداره کل تربیت بدنی قرار گرفت.

حلاج باشی خاطر نشان کرد: در این طرح 250 نفر در مقطع کارشناسی، 88 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 5 نفر در مقطع دکتری مورد ارزیابی قرار گرفتند که پس از ثبت اطلاعات در نرم افزار سلامت، اطلاعات دانشجویان جهت پایش به وزارت خانه ارسال گردید.

طرح پایش سلامت دانشجویان در 9 ایستگاه تکمیل پرسشنامه فردی، پرسشنامه سلامت و فعالیت بدنی، ثبت فشار خون و ویژگی‌های آنتروپومتریک، ارزیابی ناهنجاری‌های اسکلتی، ارزیابی توان، ارزیابی قدرت، ارزیابی استقامت قلبی تنفسی، تست FMS و ارزیابی قدرت عضلات پشت طراحی شد.

کلید واژه ها: طرح پایش سلامت دانشگاه کاشان تربیت بدنی دانشجویان جدیدالورود سلامت