با بازدید خیر، پروژه آزمایشگاه بیوتکنولوژی وارد مرحله جدیدی از ساخت و ساز شد

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۱۲۶۱ اخبار دانشگاه

خیرین ارجمند حاج رضا مسلمی‌نیا و همسرش خانم صادقی و فرزندشان محمد حسین مسلمی‌نیا با حضور در دانشگاه کاشان از عزم مصمم خود برای تکمیل  پروژه آزمایشگاه بیوتکنولوژی خبر دادند.

آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان با زیربنای یک هزار و 600 متر مربع در دو طبقه که شهریور 1395 کلنگ احداث آن به زمین زده شد تاکنون 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این آزمایشگاه با تجهیزات موتورخانه، 10 آزمایشگاه و دو کلاس و اتاق‌های اساتید و اداری ساخته می شود.

کلید واژه ها: خیرین آموزش عالی بنیاد حامیان دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان بیوتکنولوژی

محمدی ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶
در راه علم و پیشرفت گام برداشتن سبب آینده ی زیبای کشور و خودکفایی کشور در هر زمینه ی علمی، امری ثواب است و هر آنچه از اعمال خیر به بار بنشیند هم در دنیا ثواب چنین اعمال پشت و پناه است، هم نتیجه چنین اعمالی که تا سالها می ماند، سرای اخرت را جاوید می سازد. خدای یکتا پشت و پناهشان باشد در دنیا و اخرت