تقدیم کتاب دانشجوی دانشگاه کاشان به شهید مدافع حرم حامد بافنده

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۱۱۱۶ اخبار دانشگاه

کتاب "تحلیل تاکتیک‌های مبارزه با جنگ نرم از منظر قرآن کریم" تالیف محمد کرمی‌نیا دانشجوی فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه کاشان، به شهید مدافع حرم «حامد بافنده» که سوم اردیبهشت مصادف  با سالروز شهادت این شهید بزرگوار است تقدیم کرده است.

شهید مدافع حرم «حامد بافنده» اهل استان کرمان، شهرستان رفسنجان است؛ شهیدی که به خاطر صدای زیبایش به عنوان مداح لشکر فاطمیون نیز شناخته می شد وی سوم اردیبهشت 1396 همزمان با شب شهادت امام موسی کاظم علیه السلام در حماء سوریه به شهادت رسید.

نویسنده در نخستین صفحات این کتاب تقدیم  به ساحت مقدس شهید مدافع حرم اهل بیت علیهم السلام، "حامد بافنده" آورده است:

شکر شایان نثار ایزد‌منان که توفیق را رفیق راهمان ساخت تا این کتاب را به اتمام برسانیم. اکنون این دستاورد خود را به  فرزندی غیور و دلاورمردی از ایران زمین، که عطر شهادت ایشان این بار نه از خاک‌های جنوب بلکه از خرابه‌های شام به مشام می رسد، تقدیم می‌کنیم.

تاریخ باید بداند دفاع از حرم عمه سادات، حضرت زینب سلام‌الله علیها دلیل نمی‌خواهد، راهنمایش دل است و بهانه اش هم دل و به بیعت حسینیان زمان، بیعتی است به رنگ خون که جلوه‌ای از این عهد و پیمان را پیکر مطهر شهدای مدافع حرم به تصویر کشیده اند.

کلید واژه ها: کتاب سال دانشگاه کاشان