پیام تقدیر رئیس دانشگاه کاشان از دکتر عباس سیدمظفری

جناب آقای دکتر عباس سیدمظفری
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
سلام علیکم
با احترام؛ اقدام خیرخواهانه، انسان‌دوستانه و کریمانه حضرتعالی، در خصوص بخشش یک میلیارد و پانصد میلیون ریال پاداش بازنشستگی‌ و حاصل سی‌سال تلاش صادقانه در کسوت پزشکی و استادی برای مقابله با ویروس کرونا، اقدامی درس‌آموز بود که اخلاق حرفه‌ای را در عمل به ما آموختید.
حقیقتاً پیوند خوردن سال‌ها خدمات ارزشمند جنابعالی در کسوت معلّمی و طبابت در شهرستان کاشان با این نگاه کریمانه باعث دلگرمی و پندگرفتن جامعه است که اجر فراوان دارد.
این اقدام خداپسندانه شما که موجب مباهات جامعه علمی و همکارانتان گردید مصداق بارز فرمایش الهی است که: «ولنبلونّکم بشیءٍ من الخوف و الجوع و نقصٍ من الأموال و الأنفس و الثمرات و بشّر الصابرین» (آیه 155 سوره بقره) چه زیباست که انسان در کنار جهاد جانی و جسمی برای خدمت به جامعه، در جهاد با مال نیز سربلند به درآید.
اینجانب به نوبه خود و از طرف آحاد دانشگاهیان دانشگاه کاشان با افتخار به وجود چنین همکارانی بالیده و به همّت بلندتان درود می‌فرستم و سلامتی و سعادتمندی همواره شما را از درگاه حق تعالی مسئلت می‌نمایم.

دکتر عباس زراعت

کلید واژه ها: خیرین سلامت دکتر عباس سیدمظفری دانشگاه کاشان