کارکنان دانشگاه کاشان به یاری بیماران کرونایی شتافتند

جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان با کمک‌های خیرخواهانه  خود به یاری بیماران کرونایی شتافتند.
بازرس شورای صنفی دانشگاه کاشان گفت: در یک اقدام داوطلبانه، کارکنان این دانشگاه با اهدا مبالغی برای یاری افرادی که در خط مقدم با کرونا قرار دارند کمک کردند.
محسن شکرریز افزود: میزان کمک‌های جمع‌آوری شده برای خرید تجهیزات پزشکی و مصرفی مورد نیاز و تهیه پک‌های مصرفی ضدعفونی کننده برای نقاط محروم مورد استفاده قرار می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: جمعی از کارمندان دانشگاه علاوه بر کمک‌های نقدی در امور تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی ، ماسک، گان و غیره  برای بیماران کرونایی می پردازند.
وی با قدردانی از کمک‌های خیرخواهانه  کارمندان دانشگاه، با توجه به افزایش شمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها بر اثر ویروس کرونا خواستار تداوم این کمک‌ها برای درمان بیماران  شد.

کلید واژه ها: کرونا پویش مردمی مبارزه با کرونا دانشگاه کاشان