پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۳ کد : ۱۱۰۳۶ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

22اسفند روز تقویمی بزرگداشت شهدا را به آحاد ملت ایران به ویژه خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران گرامی باد می‌گویم. هرچند یاد کرد نام شهید و تجدید پیمان با راه و آرمان های شهدا باید سرلوحه آنات زندگی و هر روز  ما باشد.
دفتر سرخ شهادت همیشه ایام مفتوح است و جهاد و جان فشانی در راه ایمان و اعتقاد از صدر اسلام تا هشت سال دفاع مقدس و تا مدافعان حرم و وطن  و امنیت امتداد یافته و به امروز و شهدای سلامت رسیده است.
آنچه یاد شهدا را جاودانه می‌سازد اخلاص و ایثار و گذشتن از عزیزترین سرمایه وجودی یعنی جان شیرین است. بر ماست که با قدرشناسی از رشادتهای شهدا، این سرمشق‌ها را همیشه پیش چشم داشته باشیم.
بحمدالله به واسطه حضور جمع کثیری از ایثارگران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان، عطر خوش مجاهدت و ایثار در دانشگاه کاشان پراکنده است.
یاد شهدا گرامی و  ایثارگران ویادگاران شهدا سلامت و سعادتمند باشند. انشالله
دکتر عباس زراعت