پیام تقدیر و تشکر ریاست دانشگاه کاشان از ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۱۱۰۲۴ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه تقدیرنامه

جناب آقای دکتر سیدعلیرضا مروجی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان کاشان

سلام علیکم

با احترام؛ بدینوسیله از زحمات و خدمات ارزشمند و ایثارگرانه جنابعالی و همکاران محترم در ستاد پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و به ویژه پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و کلیه پرسنل خدوم بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها که در خط مقدم این جهاد مقدس مبارزه می‌کنند، تقدیر و تمجید می‌نمایم.

حتماً تلاش شما در مبارزه با این بلیه بزرگ و التیام امراض و آلام شهروندان و مردم مظلوم و بی‌پناه در پیشگاه خداوند بزرگ مأجور و مثاب خواهد بود.

آحاد دانشگاهیان دانشگاه کاشان ضمن عرض خداقوت و انجام اقدامات پیشگیرانه در این مرکز علمی، آمادگی خود را برای همراهی و همکاری در هر زمینه‌ای که مجال کمک‌رسانی باشد اعلام می‌دارند.

انشاءالله با عنایت خداوند و حضرات معصومین(ع) و تلاش بی‌وقفه همه مسئولان و متولیان ذی‌ربط و شما جهادگران مخلص و بی‌ادعا، این بیماری بزرگ از سر مردمان جهان و از جمله مردم نجیب و شریف ایران زمین برداشته خواهد شد و به زودی بهاری سبز و خرم و دلنشین از راه خواهد رسید.

سلامت و سعادتمندی همگان را از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید19 پیام قدردانی دانشگاه کاشان