۰۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۴ کد : ۱۱۰۰۵ اخبار دانشگاه

نشست فوق العاده شورای دانشگاه کاشان با موضوع پیشگیری از بیماری کرونا و نحوه فعالیت دانشگاه برگزار شد.

در این نشست مقرر شد با تشکیل" کمیته راهبری فعالیت های آموزشی به شیوه مجازی " متشکل از معاونین آموزشی، دانشجویی، رئیس دانشکده مجازی، رئیس مرکز رایانه، مدیر آموزشی و نمایندگان شواری آموزشی، نسبت به ارائه پیشنهادهایی برای تقویت زیرساخت‌های آموزشهای الکترونیکی و امکان سنجی بسط و گسترش ارائه سرویس‌های آموزشی در بستر اینترنت برای عموم اساتید و دانشجویان اقدام نمایند.
همچنین تاکید شد در مدت تعطیلی  کلاسهای حضوری، اساتید محترم نسبت به ارتباطات فعال آموزشی با دانشجویان  از طریق اینترنت و شبکه های مجازی اقدام نمایند.

کلید واژه ها: کرونا نشست فوق العاده فعالیت های آموزشی دانشگاه دانشگاه کاشان