کسب ۴ سهمیه در رشته تیراندازی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۰۹۵۹ اخبار دانشگاه

تیم تیراندازی دانشجویان پسر دانشگاه کاشان با درخشش در مسابقات منطقه شش کشور ضمن کسب مقام‌های ارزنده  موفق به اخذ 4 سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که در مردادماه سال99 در گیلان برگزار می‌شود، گردید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: این مسابقات از تاریخ هفدهم تا نوزدهم بهمن ماه در دوبخش تفنگ وتپانچه با حضور تیم‌های دانشگاه کاشان، صنعتی اصفهان، اصفهان، یزد، شهرکرد، به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

سعید حلاج باشی اظهار داشت: ورزشکاران مقام آور  دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات  را در رشته‌ی تفنگ آقایان پوریا حقیقت‌جو، سیدسبحان حسینی و محمد ایوبی تشکیل می‌دادند که توانستند عنوان دوم تیمی این مسابقات راکسب نمایند. ضمنا آقای حقیقت جو در رشته انفرادی تفنگ عنوان سوم را از آن خود نمود.

در رشته تپانچه اعضای تیم متشکل از آقایان محمد رزم آبادی، مرتضی موگهی و رضا رستاقی بودند که توانستند عنوان سوم تیمی این مسابقات را بدست آورند.

ضمنا در بخش انفرادی تپانچه آقای رزم آبادی عنوان دوم این مسابقات را کسب کرد.

کلید واژه ها: تیراندازی دانشگاه کاشان مسابقات منطقه شش کشور