قهرمانی تیم تنیس روی میز دانشجویان پسردانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاههای منطقه ۶ کشور

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۰۹۲۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: این مسابقات از تاریخ شانزدهم تا نوزدهم بهمن 98 با حضور تیم های دانشگاه کاشان، صنعتی اصفهان، اصفهان، یزد، شهرکرد، فرهنگیان اصفهان و به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد که تیم کاشان علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در این مسابقات مجوز حضور در مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور که در مردادماه  سال 99 در گیلان برگزار می شود را اخذ نمود.

سعید حلاج باشی خاطر نشان کرد: تیم دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات  متشکل از آقایان محمدرضا حنطه، عباس آرامی، میثم نوروزی و علی کدخدایی به عنوان ورزشکار و آقایان امید صباغیان و محمد ناظمی  به عنوان مربی وسرپرست بود.

حلاج باشی اظهار داشت: این تیم  در صورت  توجه و برگزاری  تمرینات منظم می‌تواند در مسابقات المپیاد کشوری نیز قهرمان شود.

کلید واژه ها: تنیس روی میز دانشگاه کاشان