دانشگاه کاشان میزبان مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر و پسر منطقه ۶ کشور

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۱ کد : ۱۰۹۰۴ اخبار دانشگاه
دانشگاه کاشان میزبان مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر و پسر منطقه ۶ کشور

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری مسابقات والیبال دانشجویان دختر و پسر منطقه 6 کشور  در این دانشگاه خبر داد.

سعید حلاج باشی با اشاره به برگزاری مسابقات دختران از 17 تا 23 بهمن ماه در این دانشگاه افزود: این مسابقات با حضور 5 تیم، 60 ورزشکار و 10 مربی و سرپرست برگزار می‌شود که 8 داور قضاوت این مسابقات را بر عهده دارند.

وی دانشگاه‌های اصفهان، صنعتی اصفهان، شهرکرد، یزد و کاشان را از تیم‌های شرکت‌کننده مسابقات دختران عنوان کرد و اظهار داشت: این مسابقات به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود که تیم قهرمان این مسابقات سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان را که در سال آینده برگزار خواهد شد، کسب می‌کنند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: مسابقات قهرمانی والیبال پسران منطقه 6 کشور هم از 23 تا 29 اسفندماه 98 در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

کلید واژه ها: مسابقات والیبال دانشجویان دختر و پسر منطقه 6 کشور مسابقات والیبال مسابقات دانشجویی دانشگاه کاشان