استقرار معاونت جدید نوآوری و اقتصادی در دانشگاه کاشان

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۶ کد : ۱۰۸۱۴ اخبار دانشگاه

با استقرار معاونت جدید نوآوری و اقتصادی فصل نویی در فعالیت‌های کارآفرینی و سرمایه‌گذاری دانشگاه کاشان آغاز شد.

دکتر سعید گلابی طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه عهده‌دار این مسئولیت شدند.

در بخشی از  حکم رئیس دانشگاه کاشان خطاب به معاون نوآوری و اقتصادی آمده است:

امید است با عنایت به نوپابودن این معاونت، نسبت به طراحی ساختار، سیستم، فرایندها و سیاست‌های مناسب برای حوزه‌های کارآفرینی، نوآوری و تجاری‌سازی، توسعه و انتقال فناوری و تأمین مالی و سرمایه‌گذاری مبتنی بر قابلیت‌ها و منابع متنوع دانشگاه، گام‌های مؤثری بردارید.

کلیه فعالیت‌های تأمین مالی دانشگاه شامل بودجه،‌ ارائه الگوهای نوین وقف و جذب خیّرین و انجام کلیه فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان از مأموریت‌های این معاونت خواهد بود.

ارایه مدل مفهومی مناسب، ساختار و تشکیلات چابک و پویا، فرایندهای کارآمد و نیروی انسانی و مدیران توانمند همراه با تعهد به اجرای اهداف راهبردی، شاخص‌ها و هدف‌گذاری‌های کمی برنامه دوم دانشگاه مورد انتظار است.

انتظار می‌رود با استفاده از توانمندی فکری و اجرایی صاحب‌نظران، شناسایی و بررسی الگوهای موفق جهانی و ملی و ارایه مدل بومی متناسب با دانشگاه، معاونت نوآوری و اقتصادی به عنوان الگوی برتر و متمایز در سطح ملی شناخته شود.

کلید واژه ها: نوآوری و اقتصادی دانشگاه کاشان معاونت نوآوری و اقتصادی