مشارکت دانشگاه کاشان در بیست و هفتمین پنل تخصصی میز آینده پژوهشی آموزش عالی با عنوان «آینده منابع مالی دانشگاه با تأکید بر ضرورت تنوع بخشی به منابع»

۲۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۰۸۰۵ اخبار دانشگاه

بیست و هفتمین پنل تخصصی میز آینده پژوهشی آموزش عالی با عنوان «آینده منابع مالی دانشگاه با تأکید بر ضرورت تنوع بخشی به منابع» با همکاری دانشگاه کاشان در موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی برگزار شد.
این نشست در راستای سلسله پنل‌های میز آینده پژوهی با حضور معاون محترم اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس ستاد خیرین وزارت عتف، رئیس دانشگاه کاشان، برخی از صاحب نظران آموزش عالی از دانشگاه‌ها و سازمان‌های مختلف، جمعی از خیرین و اعضای هیات علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، در سالن جلسات اجتماعات دکتر سیاری موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی برگزار شد.

در این جلسه به موضوع وقف در آموزش عالی به عنوان یکی از راهکارهای افزایش تنوع بخشی منابع مالی دانشگاه‌ها پرداخته شد و چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو مورد بررسی قرار گرفت.

گزارش پیوست، آینده پژوهشی حوزه تأمین مالی دانشگاه هاست.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی پنل تخصصی میز آینده پژوهشی آموزش عالی دانشگاه کاشان