​اعطای بورس تحصیلی دکتر پورمحمدیان برای دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه کاشان

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۳ کد : ۱۰۷۹۱ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: دکتر حبیب  پورمحمدیان استاد دانشگاه لوئیزیانا آمریکا بورس تحصیلی دانشجویان با استعداد در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان را پذیرفت.

دکتر عباس زراعت افزود: این خیر ارجمند دانشگاه کاشان قرار است جهت تشویق  دانشجویان برتر رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه، هدیه ای با عنوان جایزه حبیب پورمحمدیان اعطا کند.

وی با بیان اینکه این انسان فرهیخته در سایه تلاش و کوشش خود توانسته مدارج علمی تا بالاترین درجه مکانیک را در امریکا طی کند، خاطر نشان کرد: او امروز برگشته است تا بتواند زمینه پرورش استعدادهای دانشجویان دانشگاه کاشان و سرزمین مادری اش را ایجاد کند.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این خیر ارجمند از موفقیت و افتخارات علمی  دانشگاه کاشان در نظام های مختلف ملی و بین المللی  بسیار اظهار مسرت نموده و ابراز امیدواری کرده است با تلاش و کوشش دانشجویان و اساتید بتوان رشد و شکوفایی فزاینده این دانشگاه را در نظام های مختلف رتبه بندی شاهد بود.

کلید واژه ها: دانشگاه لوئیزیانا آمریکا ​اعطای بورس تحصیلی رشته مکانیک دانشگاه کاشان