پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت شهادت سردار سرافراز قاسم سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۸ کد : ۱۰۷۴۱ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

بسم الله القاصم الجبارین

إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ  (سجده -22)

شهادت سردار سرفراز اسلام حاج قاسم سلیمانی و یاران وفادارش را به پیشگاه امام  زمان(عج)، ملت شریف ایران و عراق ،مقام معظم رهبری، سپاه پاسداران مقتدر و  بسیجیان سلحشور  و خانواده معظم ایشان تبریک و تسلیت می گویم.

شهید قاسم سلیمانی با  تقوا و استقامت مثال زدنیش معامله شیرینی با معبود خود نمود  و اجر فراوانی نصیبش  گردید اما اقدام زشت و ناپسند دولت آمریکا بعنوان مصداق بارز تروریسم بین المللی نباید بدون پاسخ بماند.

امام شهیدان (ره)همواره این دولت تجاوزکار را در راس  تروریسم جهانی می دانست که ترور، صفت ذاتی اوست.  دولت جمهوری اسلامی ایران  و دولت جمهوری عراق باید  با پشتیبانی مردم شریف و بویژه جامعه دانشگاهی و حقوق‌دانان  با استناد به اسناد بین المللی که صراحتا چنین اقدامی را تروریسم دولتی و بین‌المللی می‌دانند از طریق سازمان ملل و نهادهای ذیربط بین المللی مسوولیت کیفری بین  المللی عاملان مستقیم و غیر مستقیم این حادثه شوم را تعقیب نمایند همچنان که قطعا از راههای دیگر نیز پاسخ های دندان شکنی خواهند گرفت.

عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: سردار قاسم سلیمانی دانشگاه کاشان پیام تسلیت رییس دانشگاه کاشان پیام رییس دانشگاه کاشان