پذیرش ۵۰ درصدی دانش آموختگان کارشناسی دانشگاه کاشان در دوره کارشناسی ارشد سال ۹۸

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۱۰۷۲۳ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 586 دانشجوی دانش آموخته دانشگاه کاشان در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی پذیرفته شدند.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت:  305 نفر از پذیرفته شدگان مرد و281  نفر از این دانشجویان زن هستند.

وی افزود: حدود110 دانش آموخته این دانشگاه نیز (56 مرد و 54 زن) در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان قبول شده اند.

دکتر شیخ زاده تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی در سال 97 را 873  دانشجو عنوان کرد و افزود: حدود 50 درصد از این دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند.

وی خاطر نشان کرد: حدود 85 درصد از قبول شدگان در دانشگاه های دولتی و بقیه در مؤسسات غیرانتفاعی و دانشگاه های پیام نور پذیرفه شده اند.

دکتر شیخ زاده سیاست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان را علاوه بر ترغیب گروه های آموزشی جهت بهبود کیفیت آموزش، توسعه مهارت آموزی، کارآفرینی، و اشتغال پایدار دانشجویان عنوان کرد و افزود: سعی بر این است تا علاوه بر افزایش نرخ قبولی دانشجویان کارشناسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، توان اشتغال پذیری دانشجویان نیز ارتقا یابد.

کلید واژه ها: دانش آموختگان فارغ التحصیلان دانشگاه کاشان پذیرفته شدگان قبول شدگان دانشجویان کارشناسی ارشد