دبیر ستاد خیرین وزارت علوم : دانشگاه کاشان در زمینه خیرین پیشروست و رتبه نخست را در بین دانشگاه ها دارد

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۲۱:۱۶ کد : ۱۰۶۴۷ اخبار دانشگاه

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه کاشان در زمینه خیرین پیشرو است.

دکتر حسین عسگریان ابیانه در نشست بنیاد حامیان آموزش عالی و دانشگاه کاشان، با قدردانی از مشارکت خیرین دانشگاه کاشان در توسعه علمی و پژوهشی این دانشگاه خاطر نشان کرد: همراهی و مشارکت خیرین با دانشگاه کاشان موجب شده با فاصله زیادی با دانشگاه‌های دیگر  ، رتبه نخست را در بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها به نسل اول (آموزش) نسل دوم (پژوهش) و نسل سوم (کارآفرینی) و نسل چهارم (رفاه و کارآفرینی) تقسیم شده اند، افزود: خوشبختانه خیرین دانشگاه کاشان در زمینه پژوهش و کارآفرینی هم گام برداشته و خدمات ارزنده ای را در این زمینه بر جای گذاشته اند.

دکتر عسگریان رشد و توسعه علمی و کسب رتبه های برتر دانشگاه کاشان در نظام های بین المللی را در گرو تلاش ها و اقدامات مثبت خیرین در این دانشگاه عنوان کرد.

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار امیدواری کرد تا با مشارکت حداکثری خیرین در توسعه فضاهای کارآفرینی بتوان  زمینه اشتغال جوانان دانشجو را فراهم کرد.

کلید واژه ها: ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ستاد خیرین دانشگاه کاشان خیرین آموزش عالی