برگزاری اولین دوره آموزشی هر شهروند یک آتش نشان در دانشگاه کاشان

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۰۵۵۳ اخبار دانشگاه

وقوع حوادث از جمله آتش سوزی‌ها هر چند کوچک و جزئی باشد در صورت مهار نشدن اولیه می تواند  آسیب‌های غیر قابل جبرانی را به جامعه تحمیل کرده و حیات را به معنی عام آن تهدید نماید، لذا لازمست افراد جامعه آموزش مهار کردن حریق و  راه مقابله با آن را آموخته و از استاندارد های ایمنی و حفاظت و مهار آتش آگاهی داشته باشند.

در همین راستا انتظامات دانشگاه کاشان  با هماهنگی مسئول آموزش کارکنان و همکاری سازمان  خدوم آتش نشانی و هلال احمر شهرستان کاشان  اولین دوره آموزشی هر شهروند یک آتش نشان را برگزار  کرد.

قطعاً برگزاری و استمرا این دوره‌ها برای تمامی  جامعه دانشگاهی وحفظ آمادگی نیروها در مقابله با حوادث و آتش سوزی امری ضروری است.

کلید واژه ها: آتش نشانی کارگاه مقابله با حریق آتش سوزی ایمنی دانشگاه کاشان انتظامات