سلسله نشست‌های بنیاد حامیان دانشگاه با خیرین ارجمند

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۶ کد : ۱۰۴۳۹ اخبار دانشگاه

صبح روز پنجشنبه دوم آبان ماه، آقای بامداد متقی حامی ارجمند آموزش عالی و ولی دانشجوی دانشگاه  در بنیاد حامیان دانشگاه کاشان حضور یافتند و عضویت افتخاری این بنیاد را پذیرفتند.

در این جلسه ضمن بررسی مشکلات دانشگاه و دانشجویان، پیرامون جلسه‌ای که ماه آینده برای جذب کمک‌های خیرین تشکیل خواهد شد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گرچه دانشگاه کاشان در زمینه‌های رفاهی و بویژه خوابگاه‌ها نسبت به دانشگاه‌های دیگر وضعیت مناسب‌تری دارد و تمامی دانشجویان متقاضی در خوابگاه سکونت دارند اما باز هم باید تلاش کنیم اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه در وضعیت بهتری قرار گیرند که در شان آنهاست. امیدواریم در جلسه ماه آینده بخش عمده ای از مشکلات دانشگاه به همت خیرین بزرگوار مرتفع گردد.

کلیدواژه‌ها: خیرین بنیاد حامیان خیرین آموزش عالی ستاد توسعه دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان کاشان charity benefactors