سلسله نشست‌های بنیاد حامیان دانشگاه با خیرین ارجمند

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۶ کد : ۱۰۴۳۹ اخبار دانشگاه

صبح روز پنجشنبه دوم آبان ماه، آقای بامداد متقی حامی ارجمند آموزش عالی و ولی دانشجوی دانشگاه  در بنیاد حامیان دانشگاه کاشان حضور یافتند و عضویت افتخاری این بنیاد را پذیرفتند.

در این جلسه ضمن بررسی مشکلات دانشگاه و دانشجویان، پیرامون جلسه‌ای که ماه آینده برای جذب کمک‌های خیرین تشکیل خواهد شد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گرچه دانشگاه کاشان در زمینه‌های رفاهی و بویژه خوابگاه‌ها نسبت به دانشگاه‌های دیگر وضعیت مناسب‌تری دارد و تمامی دانشجویان متقاضی در خوابگاه سکونت دارند اما باز هم باید تلاش کنیم اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه در وضعیت بهتری قرار گیرند که در شان آنهاست. امیدواریم در جلسه ماه آینده بخش عمده ای از مشکلات دانشگاه به همت خیرین بزرگوار مرتفع گردد.

کلید واژه ها: خیرین بنیاد حامیان خیرین آموزش عالی ستاد توسعه دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان کاشان charity benefactors