اولین قرارداد همکاری بین المللی دانشگاه کاشان با دانشگاه گوتینگن آلمان

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۰۳۳۳ اخبار دانشگاه تفاهم نامه
اولین قرارداد همکاری بین المللی دانشگاه کاشان با دانشگاه گوتینگن آلمان

مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان گفت: اولین قرارداد همکاری بین المللی دانشگاه کاشان در قالب طرح اراسموس پلاس با دانشگاه گوتینگن آلمان  منعقد شد.

دکترعلیرضا جوادی افزود: این قرارداد با هدف تبادل دانشجو و اعضای هیات علمی در زمینه های زبان شناسی، معماری و هنر، ادبیات انگلیسی، ادبیات فارسی و ادیان به امضا رسیده است.

وی با بیان این که این توافق مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا است اظهار داشت: دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد صرفا می توانند در نیم سال سوم یا چهارم تحصیلی خود از این فرصت استفاده نمایند و دانشجویان متقاضی مشغول به تحصیل در دوره دکتری بایستی در زمان استفاده از بورسیه کوتاه مدت، آزمون جامع را با موفقیت سپری کرده، موضوع رساله شان تصویب شده و دارای نمره عالی بوده و حداکثر مشغول به تحصیل در ترم هفتم باشند.

برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

کلید واژه ها: انعقاد تفاهم نامه تفاهم نامه همکاری دانشگاه کاشان همکاری های بین المللی دانشگاه کوتینگن آلمان