کسب رتبه دوم دانشگاه کاشان در رتبه بندی تایمز۲۰۲۰ در میان دانشگاه‌های جامع کشور

کسب رتبه دوم  دانشگاه کاشان در رتبه بندی تایمز۲۰۲۰ در میان دانشگاه‌های جامع کشور

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی تایمز 2020 در میان دانشگاه‌های جامع کشور در جایگاه دوم و در میان کل دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت علوم و علوم‌ پزشکی کشور در جایگاه سوم قرار گرفت.
دکتر مجید منعم زاده افزود: دانشگاه کاشان همچنین در این نظام رتبه بندی در جایگاه 501 تا 600 جهان قرار گرفته است و گواهی 600 دانشگاه برتر جهان را از سوی موسسه رتبه‌بندی تایمز دریافت کرد.
وی خاطر نشان کرد: رتبه بندی شامل ۱۳۹۶ دانشگاه از ۹۲ کشور جهان است، در رتبه بندی سال گذشته ۱۲۵۸ دانشگاه از ۸۶ کشور جهان حضور داشت و تعداد کل دانشگاه های شرکت کننده در رتبه بندی سال 2020 میلادی ۱۸۲۰ دانشگاه/ موسسه بود.
  وی گفت: شاخص های عملکردی در ۵ حوزه آموزش (محیط آموزشی با وزن ۳۰ درصد )، پژوهش (حجم، درآمد و شهرت با وزن ۳۰ درصد)، استنادها (تاثیر پژوهش با وزن ۳۰ درصد)، چشم انداز بین‌المللی (اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهش با وزن ۷/۵ درصد )، و درامد صنعتی (انتقال دانش با وزن ۲/۵ درصد ) گروه بندی شده است.
تعداد دانشگاه های برتر جمهوری اسلامی در بین ۱۳۹۶ دانشگاه برتر جهان ۴۰ دانشگاه است.

گزارش کامل دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی 2020

لینک انعکاس خبر در رسانه ها:

خبرگزاری صدا و سیما اصفهان

کاشان آنلاین

خبرگزاری پانا

کاشان فردا

کلید واژه ها: نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه کاشان تایمز 2020 دانشگاه های برتر در نظام تایمز