تشکیل جلسه بنیاد حامیان با حضور خیرین در دانشگاه کاشان در روزهای تاسوعا و عاشورا

۱۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۸ کد : ۱۰۲۲۰ اخبار دانشگاه

بنیاد حامیان دانشگاه کاشان در روزهای تاسوعا و عاشورا با حضور چند تن از خیرین بزرگوار در دانشگاه تشکیل جلسه داده وبرای نحوه جلب حمایت های خیرین در سال جدید  با توجه به مضیقه های مالی بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه معاون محترم دانشجویی گزارش مبسوطی از وضعیت خوابگاهها و سلف دانشجویی و نیازهای ورزشی و فرهنگی دانشگاه برای ایجاد نشاط در دانشجویان ارایه دادند و معاونان پژوهشی و مالی هم بخشی از نیازها را مطرح کردند.

همچنین مقرر گردید بیست طرح ضروری و مورد نیاز دانشگاه بویژه در حوزه های دانشجویی برای ارائه به خیرین محترم آماده شود و در آستانه شروع سال تحصیلی جدید جلسه ای با حضور حامیان دانشگاه تشکیل گردیده و هرکدام از این بزرگواران اجرای یکی از پروژه ها را برعهده بگیرند.

کلید واژه ها: بنیاد حامیان خیرین دانشگاه کاشان