کسب مقام سوم مشترک تیم بسکتبال دانشجویان پسر در چهاردهمین المپیاد ورزشهای همگانی

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۹ کد : ۱۰۲۱۹ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از  کسب مقام سوم مشترک تیم بسکتبال  دانشجویان پسر این دانشگاه در چهاردهمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور خبر داد.
سعید حلاج باشی افزود: المپیاد ورزشهای همگانی امسال در 9 رشته ی ورزشی با حضور 1800 ورزشکار از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از تاریخ 3 لغایت 10 مردادماه به میزبانی دانشگاه همدان برگزارشد که ورزشکاران دانشگاه کاشان در دو رشته ی آمادگی جسمانی (3 ورزشکار) و بسکتبال (4 نفر) شرکت نمودند.
وی عنوان کرد: تیم بسکتبال سه نفره دانشگاه کاشان از بین 37 تیم موفق به کسب مقام سوم مشترک گردید و تیم آمادگی جسمانی نیز از بین 37 تیم رتبه ی 19 را به خود اختصاص داد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان سروش صمصامی، سید پارسا کاظمی، حمیدرضا اختری و صدرا بابایی را از اعضای تیم بسکتبال دانشجویان پسر این دانشگاه عنوان کرد و افزود: محمد جواد جعفری مربی این تیم را بر عهده داشت.

اعضای تیم آمادگی جسمانی دانشگاه کاشان را هم محمد سلمانیان، یعقوب فلسفی نیا، ایمان عباسی فرد و سرپرست کاروان، حسین رضادخت تشکیل می دادند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تیم دانشجویان دختر این دانشگاه نیز در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دختران که در دانشگاه الزهرا برگزار شد، موفق شدند درماده دبل داچ به مقام چهارم این دوره مسابقات را کسب نمایند.

کلید واژه ها: تربیت بدنی ورزش های همگانی دانشگاه کاشان بسکتبال