پایان نامه دانش آموخته دانشگاه کاشان جایزه ویژه خیام را دریافت کرد

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۰۲۰۸ اخبار دانشگاه جوایز

در دومین جشنواره پایان نامه های برتر جایزه ویژه خیام، پایان نامه "محمدرضا قلی بیکیان" دانش آموخته دوره دکترای شیمی آلی دانشگاه کاشان جایزه ویژه این جشنواره را دریافت و به عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد.

این پان نامه  با عنوان "طراحی، ساخت و شناسایی ساختار پپتیدهای خطی و حلقوی برپایه لانجیکالیسینین A و کارنوزین و بررسی اثرات زیست شناختی آن ها در سلول های سرطانی برخی از اندام ها"  که استاد راهنمای آن را دکتر "عبدالحمید بامنیری" عضو هیت علمی گروه شیمی دانشگاه کاشان  و دکتر "محمد حسن هوشدار تهرانی"  عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی، بر عهده داشتند، جایزه ویژه خیام را دریافت کرد.
پیش از این نیز، "محمدرضا قلی بیکیان" دانش آموخته دانشگاه کاشان در جشنواره پایان نامه های برتر ایران- جایزه پروفسور حسابی(دوره دوم) را دریافت کرد.
جشنواره علمی- پژوهشی خیام به صورت سالانه با هدف  فراهم نمودن بستری مناسب جهت شناسایی اندیشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوری  بویژه در زمینه­ ریاضیات، نجوم، ادبیَات، خیام شناسی، فلسفه و حکمت اسلامی سالانه برگزار می شود.

کلید واژه ها: خیام جایزه ویژه خیام دانشگاه کاشان