پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۲ کد : ۱۰۱۷۰ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

هفته دولت و روز کارمند را گرامی داشته و از زحمات و خدمات سخت‌کوشانه و هدفمند آحاد کارمندان دانشگاه تقدیر و تمجید می‌نمایم.

هفته دولت فرصت مغتنمی برای مرور فعالیت‌ها، دستاوردها و رسالت‌های دستگاه‌های دولتی است تا کارمندان به عنوان بدنه کارشناسی دولت اثرآفرینی خود را در تصمیم‌سازی‌ها و جهت‌دهی‌های سازمان متبوع بازخوانی نمایند.

سال جاری، کشور با شرایط خاص سیاسی و اقتصادی مواجه است و تحریم‌های ظالمانه قدرت‌های بزرگ به ویژه رژیم استکباری آمریکا شرایط زندگی را از هر حیث بر مردم ما سخت کرده است و بالتبع کارمندان و مستخدمان دولت نیز باید خود را برای این سختی‌‌ها و سخت‌گیری‌ها آماده کنند و مدل زندگی خود را براساس آن بازتعریف نمایند که البته امیدوارم با درایت و تدبیر مسئولان کشور این دوره سخت به سلامت و سرعت پشت سر گذاشته شود.

بدینوسیله با گرامیداشت این ایام؛ بر خود لازم می‌دانم از همه مساعی و اهتمام شما در پیشبرد اهداف دانشگاهی و تحصیل موفقیت‌های این مرکز علمی قدردانی و تشکر نمایم.

از پیشگاه پروردگار سلامت و سعادتمندی مستمر شما را در همه مراحل زندگی آرزو می‌نمایم.

دکتر عباس زراعت

کلید واژه ها: هفته دولت روز کارمند دانشگاه کاشان پیام تبریک