نشست چند جانبه شبکه تجارب دانشگاهی در پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۰:۲۱ کد : ۱۰۱۲۹ اخبار دانشگاه

نشست چند جانبه شبکه تجارب دانشگاهی با رویکرد همسوسازی، هماهنگی و تقویت توانمندی حرفه‌ای دانشگاه‌ها و مراکزآموزش عالی و با هدف راه اندازی شبکه تبادل دانش و تجارب دانشگاه‌ها برای توسعه، اعتبارگذاری و اشاعه بهترین تجربیات دانشگاه‌ها، برگزار می شود.
این نشست با حضور نمایندگان و صاحب نظران دانشگاههای سطح (1) کشور و موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مصادف با سوم مردادماه سالجاری در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر برگزار می گردد.

محورهای مورد بحث در این نشست عبارتست از :

مستند سازی تجارب مدیریتی دانشگاه ها
    آینده پژوهی
    نظام برنامه ریزی در دانشگاه ها
    نظام مالی دانشگاهها
    نظام بودجه ریزی در دانشگاه
    دانشگاه کارآفرین
    ساختار فناوری در دانشگاه ها

نشست مذکور با طرح،بررسی و تصویب شیوه نامه راه اندازی شبکه تجارب دانشگاهی به کار خود پایان خواهد داد.

امید می رود با استقرار شبکه تبادل دانش و تجارب، همسویی و هماهنگی بیشتری در مجموعه فعالیت‌های آموزش عالی کشور ایجاد گردد و موجبات پیوند اهداف و راهبردهای دانشگاه‌ها  با راهبردهای کلان آموزش عالی کشور بیش از پیش فراهم شود.

کلید واژه ها: تبادل تجربیات ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه کاشان