اجرای طرح پایش فشار خون برای ۲۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه کاشان

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۰۰۱۴ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: ۲۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه کاشان در طرح پایش فشارخون قرار گرفتند.
علیرضا قنبری افزود: با آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت 15 تیر 98 در سطح کشور، مرکز بهداشت، درمان ومشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان نیز با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و با هدف پایش و غربالگری افراد در معرض بیماری فشار خون برای کارکنان و دانشجویان بالای 30 سال  را در روز چهارشنبه بیست و دوم خردادماه جاری در درمانگاه و مرکز مشاوره دانشگاه کاشان برگزار کرد.
وی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح بیش از 200 نفر از همکاران دانشگاه مورد پایش  قرار گرفته و ضمن گرفتن فشار خون، از مشاوره فردی دراین زمینه نیز بهره مند شدند و راهنمایی های لازم به آنها داده شد.
رئیس مرکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان افزود: این طرح در واقع توانست زمینه پیگیری پرونده سلامت الکترونیک کارمندان را نیز مورد توجه قرار دهد و مقرر شد که در یک فرصت مناسب مقدمات تشکیل پرونده سلامت  برای همکارانی که موفق به تشکیل آن نشده اند، در دانشگاه فراهم شود.

کلید واژه ها: طرح پایش فشارخون فشارخون دانشگاه کاشان طرح بسیج ملی کنترل فشارخون مرکز بهداشت و درمان