برنامه های جدید ترویجی (دورهمی کارآفرینی) در دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۹۹۱۶ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری برنامه‌ی جدید ترویجی (دورهمی کارآفرینی) در این دانشگاه خبر داد.
داوود حسنعلیان با بیان اینکه هر کسب و کار جدیدی با خلاقیت، نوآوری، جسارت و پذیرش ریسک عجین است و در این راستا آنچه که اعتلای جامعه را رقم می‌زند صرفاً دانش و یا دانایی مرتبط با این حوزه  نیست، افزود: دانایی مقوله‌ای ذهنی است و تعمیم و تعمیق مقوله‌های صرفاً دانشی و ذهنی در صورتیکه تبلور عینی پیدا نکند و به توانایی تبدیل نشود، ارزش افزوده و ثروت تولید نمی‌شود.
 وی حوزه‌ی کارآفرینی را حوزه تجلی دانایی و به عبارت دیگر بروز توانایی عنوان کرد و اظهار داشت: بر همین اساس، رسالت ترویج خلاقیت و کارآفرینی را کسانی بخوبی می‌توانند انجام دهند که خود این مسیر را پیموده‌اند نه اینکه صرفاً دانسته‌اند.
وی خاطر نشان کرد:  بر این اساس اصول و برنامه‌ی کاری مرکز کارآفرینی دعوت از افرادی با تأثیرگذاری حداکثری بر مخاطبین و علاقمندان است و آن‌ها کسانی هستند که علاوه بر تجربه‌ی کار عملی، بارها زمین خورده‌اند، بلند شده‌اند و بر شرایط سخت و صعب فائق آمده‌اند.
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان اظهار کرد: در این راستا مرکز کارآفرینی برنامه‌های متنوعی را عملیاتی نموده و یا در دست اقدام داردکه یکی از این برنامه ها نشستهای علم، کارآفرینی و اشتغال است و مختص افراد توانمندی است که در سطوح عالی و صنایع بزرگ موفق بوده‌اند و برند ملی و منطقه‌ای کسب کرده اند و همچنین برنامه کارآفرینی بانوان که امید است در تابستان عملیاتی شود و هم‌اکنون برنامه‌ی دورهمی‌های کارآفرینی با تأکید بر راه‌اندازی عملی کسب و کارهای کوچک انجام می‌شود.
حسنعلیان با اشاره به اینکه این دورهمی‌ها با شرکت اساتیدی که صرفا خود مدیرعامل شرکتی هستند برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: این نشست‌ها و استفاده از تجربیات آنها راهنمای خوبی جهت ورود به  عرصه‌ی کسب و کارهای کوچک هستند زیرا آشنایی مخاطبان در کاهش ریسک و عملکرد بهتر  انها مؤثر می‌باشد..
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان به برگزاری  اولین برنامه دورهمی کارآفرینی با موضوع «راه‌اندازی عملی کسب و کارهای کوچک» و با حضور دکتر حسین خصاف مدیرعامل شرکت ارومد سه‌شنبه هفته‌ی گذشته اشاره کرد و افزود: برنامه‌ی دوم دورهمی کارآفرینی نیز در روز سه‌شنبه 31 اردیبهشت ماه جاری با موضوع «نقش‌های لازم برای مدیریت کسب و کارهای کوچک» و با حضور دکتر محمد عقیقی مدیرعامل شرکت آتاو در سالن کنفرانس (کلاس14) دانشکده‌ی علوم پایه برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: کارآفرینی کسب و کار دانشگاه کاشان مرکز کارآفرینی دوره های کارآفرینی