بیست و یکمین جشنواره ورزشهای پاییزه و زمستانه در سال ۹۷ در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۶ کد : ۹۹۱۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری بیست و یکمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی تحت نام جشنواره ی پائیزه و زمستانه خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت: این جشنواره همزمان با سراسر کشور، همه ساله از آبانماه لغایت اسفندماه در کلیه ی دانشگاههای کشور  برگزار می شود.

وی افزود: در سال 97 در دانشگاه کاشان دانشجویان در دو بخش دختران و پسران در رشته های فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، بدمینتون و شنا به رقابت پرداختند.

حلاج باشی هدف از برگزاری این مسابقات را شناسایی افراد زبده در هر رشته جهت تشکیل تیم های ورزشی دانشگاه جهت اعزام به رویدادهای منطقه ای و کشوری و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: از نکات قابل توجه این رویداد حضور 116 نفر دانشجوی دختر و 321 نفر دانشجوی پسر بود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد:  در پایان این مسابقات به تیمها و نفرات برتر در هر رشته جوائزی با حضور مسئولین اهداء شد.

گزارش برگزاری بیست و یکمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی دانشگاه کاشان