همایش ملی توسعه اجتماعی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۶:۳۸ کد : ۹۹۱ اخبار دانشگاه

همایش ملی توسعه اجتماعی با حضور مدیر دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران و دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در سالن آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

دبیر برگزاری این همایش گفت: این همایش با محورهای تحلیل‌های نظری، پارادیم‌ها و مدل‌ها، مؤلفه‌ها و شاخص‌های توسعه اجتماعی، عدالت، توسعه، سرمایه و مشارکت اجتماعی، امنیت ملی، زبان، هویت و توسعه اجتماعی و کارآفرینی و رفاه اجتماعی برگزار شد.

دکتر محسن نیازی افزود: دراین همایش جوانان، زنان و توسعه اجتماعی، مطالعات تجربی و تطبیقی و عوامل و موانع توسعه اجتماعی، تنوع فرهنگی و قومی توسعه اجتماعی در ایران و چالش‌ها و راهکارهای علمی توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: 90 عنوان مقاله به دبیرخانه این همایش رسید که 70 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت. این مقالات برتر در قالب سخنرانی، مجله و لوح فشرده ارائه می‌شود.

دکتر نیازی، هدف از برگزاری این همایش را شناخت ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، تعمیق و ارتقاء مبانی علمی و فکری، مباحث توسعه اجتماعی و انتقال و تبادل تجربیات برای توسعه و پیشرفت اجتماعی در کشور ذکر کرد.

در این همایش کارشناسان اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور حضور داشتند.