سومین سمینار کاربرد یافته های جرم شناسی در قلمرو عدالت کیفری در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۹ کد : ۹۸۶۳ اخبار دانشگاه

گروه حقوق و جزا و جرم شناسی دانشگاه کاشان با همکاری انجمن علمی گروه حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه تربیت مدرس سومین سمینار "کاربرد یافته های جرم شناسی در قلمرو عدالت کیفری" را برگزار کرد.

در این سمینار که در پنل های تخصصی در دو نوبت صبح و عصر با حضور دکتر محمد فرجیها عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و تنی چند از حقوقدانان برجسته کشور برگزار شد، رویکرد بزه دیده شناختی به خشونت علیه زنان، ارزیابی انتقادی سیاست های کنترل جرم و تحلیل حقوقی جرم شناختی خشونت از زندان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این سمینار تخصصی با هدف تبادل نظر و ارائه تجربیات علمی در خصوص کاربرد یافته های جرم شناسی در قلمرو عدالت کیفری در دانشگاه کاشان برگزار شد.