دانشگاه کاشان و دانشگاه کوامی انکروما جمهوری غنا تفاهم‌نامه همکاری بستند

۲۱ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۵ کد : ۹۷۵ اخبار دانشگاه

مدیر گروه همکاری‌های علمی ـ بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: این تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه کاشان با دانشگاه علم و صنعت کوامی انکروما جمهوری غنا امضاء شد.

دکتر جواد صفایی قمی افزود: با امضاء این تفاهم‌نامه روابط همکاری بین دو دانشگاه به خصوص در زمینه گسترش تبادلات دانشگاهی و فرهنگی از طریق کمک‌های دو جانبه آموزشی و پژوهشی فراهم می‌شود.

وی اظهار داشت: در این تفاهم‌نامه فعالیت‌های پژوهشی مشترک، همکاری در زمینه تأسیس دوره‌های مشترک کارشناسی ارشد و دکترا و شرکت در سمینارها و گردهمایی‌های آموزشی و تبادل مواد و برنامه‌های آموزشی، کادر آموزشی و دانشجو انجام می‌شود.

به گفته وی، شرایط این همکاری دوجانبه و بودجه لازم برای هر برنامه و فعالیت، به صورت کتبی ثبت و قبل از شروع هرگونه فعالیت و یا برنامه خاصی توسط دو طرف مورد بحث، مذاکره و موافقت قرار خواهد گرفت.

این تفاهم‌نامه همکاری به مدت پنج سال اعتبار دارد ودر صورت تمایل دو طرف به مدت پنج‌سال دیگر نیز قابل تمدید خواهد بود.