انعقاد تفاهم نامه همکاری به منظور حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی در دانشگاه کاشان

۲۶ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۶:۰۹ کد : ۹۷۱ اخبار دانشگاه

تفاهم نامه همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی و دانشگاه کاشان امضاء شد.

در این تفاهم نامه که شامل 4 ماده و 22 بند می‌باشد، طرفین ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه کاشان هدف از انعقاد این تفاهم نامه را تولید علم و ارتقاء توانمندی‌های علمی پژوهشی، تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و فراهم ساختن بستر و سازوکارهای مناسب برای برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی بیان کرده‌اند.

گفتنی است این تفاهم نامه را دکتر سیدجواد ساداتی نژاد رئیس دانشگاه کاشان و دکتر محمدعلی نویدی سرپرست دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی های  نظریه پردازی امضاء کرده‌اند که مدت اجرای آن تا پایان سال 1389 بوده و در صورت رضایت طرفین قابل تمدید می‌باشد.