برای نخستین بار در کشور دانشگاه کاشان در رشته شیمی گرایش فناوری اسانس دانشجو می‌پذیرد

۲۲ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۸:۱۱ کد : ۹۶۷ اخبار دانشگاه

مدیر پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، از پذیرش دانشجو در رشته شیمی گرایش فناوری اسانس در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.

دکتر محسن بهپور افزود: شورای گسترش آموزش عالی با راه‌اندازی این رشته برای نخستین بار در ایران با توجه به تدوین دروس ارائه شده اسانس و تکمیل کادر هیأت علمی پژوهشکده اسانس برای این دانشگاه موافقت کرده است.

به گفته وی، دانشگاه‌های دیگر هم می‌توانند در صورت تکمیل کادر هیأت علمی، با اقتباس از این دانشگاه این رشته را در دانشگاه‌های خود ایجاد کنند.

وی، با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در این رشته 10 نفر است، اظهار داشت: پذیرش دانشجو در این رشته از مهرماه سال آینده انجام خواهد شد.

مدیر پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: مقطع دکترای این رشته هم متعاقباً ایجاد خواهد شد.

شایان ذکر است پژوهشکده اسانس‌های طبعی دانشگاه کاشان با چهار عضو هیأت علمی تمام وقت و 10 عضو هیأت علمی نیمه وقت در گروه‌های استخراج و شناسایی ترکیبات اسانس و کاربری آنها، کشاورزی و اصلاح نژاد گیاهان اسانسی و دارویی و طراحی نیمه صنعتی پروسه‌های فرآوری اسانس‌های طبیعی فعالیت دارد.