شروع مسابقات اولین دوره بسکتبال سه نفره دانشجویان پسر دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه کاشان

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۲ کد : ۹۶۶۰ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از شروع مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور روز دوشنبه 13 اسفند ماه در سالن پویش دانشگاه خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت: این دوره از مسابقات با حضور 17 تیم از دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، علامه طباطبایی، شهرکرد، مازندران، لرستان، هرمزگان، شیراز، فردوسی مشهد، خواجه نصیر الدین طوسی، پیام نور تهران، مرکز آموزش عالی محلات، دانشگاه تربیت  دبیر شهید رجایی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان، دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل و دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی ادامه داد: مسابقات در مرحله اول به صورت دوره ای در 4 گروه انجام شده و در مرحله دوم در جدول آسیایی برگزار  می شود.

مدیر تربیت بدنی اظهار داشت: در این مسابقات دکتر محمد رضا برومند عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس انجمن بسکتبال اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و تحقیقات به عنوان ناظر فنی مسابقات حضور دارند. همچنین تعداد 13 داور از فدراسیون بسکتبال جمهوری اسلامی قضاوت بازی ها را بر عهده دارند.

مسابقات بخش پسران تا 14 اسفند ماه در سالن پویش دانشگاه کاشان ادامه دارد.

کلید واژه ها: اولین دوره مسابقات بسکتبال دانشجویان بسکتبال مرحله کشوری مسابقات تربیت بدنی