برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشاوره در دانشگاه کاشان

۱۷ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۸:۴۸ کد : ۹۶۵ اخبار دانشگاه

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: به منظور ارتقاء مهارت عملی کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 4 و 5 و دانش‌افزایی ایشان کارگاه‌های آموزشی مشاوره در سه نوبت برگزار شد.

سیدحسین حسینی افزود: در کارگاه نخست با عنوان «کاربرد رویکرد یکپارچه نگر شناختی رفتاری در درمان مشکلات خلقی و عاطفی دانشجویان» بود که در روزهای 18 و 19 بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد، دکتر عبدالله امیدی دانش‌آموخته دکترای روان‌شناسی بالینی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان مسایل و مشکلات دانشجویان را برای شرکت‌کنندگان بررسی کرد.

به گفته وی، دکتر کاظم قجاوند هم در دانشگاه صنعتی اصفهان آشنایی با فنون مددکاری و نقش آن در مراکز مشاوره دانشجویی را برای کارشناسان مراکز مشاوره بیان کردند. این کارگاه روزهای 4 و 5 اسفند برگزار شد.

حسینی گفت: سومین کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با فنون تعامل با مراجعین مراکز مشاوره ویژه مسئولین پذیرش، در روزهای 11 و 12 اسفندماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس (بوشهر) برگزار شد و دکتر چنگیز رحیمی مدرس این کارگاه بود.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان تعداد شرکت‌کندگان این کارگاه را بین 20 تا 30 نفر در هر کارگاه اعلام کرد.