در هفته درختکاری ۶۰۰ اصله نهال در دانشگاه کاشان کاشته شد

۱۷ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۸:۴۵ کد : ۹۶۴ اخبار دانشگاه

کارشناس مسئول فضای سبز دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت هفته درختکاری 600 اصله نهال در مجموعه فضای سبز این دانشگاه کاشته شد.

مهندس محسن قرآنی‌نیا افزود: این نهال‌ها از نوع توت میوه‌ای و زیتون تلخ بود که حدود 90 اصله نهال آن طی مراسم ویژه‌ای توسط رئیس، مسئولان و کارکنان این دانشگاه غرس شد.

وی، به توسعه 5/2 هکتار فضای سبز این دانشگاه در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت:  از این میزان، 1/1 هکتار چمن‌کاری شده و مابقی آن به کاشت انواع گونه‌های درختی، انواع رز، گل فصلی و گونه‌های همیشه سبز اختصاص داده شده است.

کارشناس مسئول فضای سبز دانشگاه کاشان،‌از طرح توسه 500مترمربع فضای سبز در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه در قمصر خبر داد و افزود: در این طرح 100 اصله نهال کاشته می‌شود.

قرآنی‌نیا اظهار داشت: فضای سبز دانشگاه از 30هکتار در سال گذشته به 5/32 هکتار در سال جاری رسیده است.

وی، هدف از طرح توسعه فضای سبز دانشگاه را ترویج فضای سبز، ایجاد محیطی سبز و با نشاط و سالم برای دانشجویان و کاهش آلودگی هوا ذکر کرد.