هماش ملی کارآفرینی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۹:۴۰ کد : ۹۵۷ اخبار دانشگاه

نخستین همایش ملی کارآفرینی، با حضور جمعی از کارآفرینان برتراستادان و صنعتگران کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: این همایش علمی بر پایه سه محور اساسی: دانشگاه کارآفرین، ایثارگران کارآفرین و کارآفرینی در صنعت، به دنبال همایش منطقه‌ای کارآفرینی سال 86 برگزار شده است.

دکتر غلامحسین صدیفیان، با اشاره به اینکه دانشگاه باید به سوی تولید علم همراه با ثروت حرکت کند و مولد باشد، افزود: اگر صنعت ارتباط قوی با دانشگاه داشته باشد می تواند با رویکرد سریعتری به اهداف خود نایل شود.

وی به ارائه 130 عنوان مقاله در این همایش اشاره کرد و افزود: پس از داوری، 36 عنوان مقاله برتر انتخاب و 15عنوان مقاله هم به صورت شفاهی در همایش ارائه شد.

این همایش، با هدف ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت و آشنایی دانشجویان با مراکز کارآفرینی و صنعتگران و تبادل نظر و ارائه تجربیات برگزار شد.