۳۰۰نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

۲۲ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۷:۵۸ کد : ۹۵۳ اخبار دانشگاه

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 300نفر از دانشجویان این دانشگاه در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

حمیدرضا عرب با اشاره به اینکه 200نفر از دانشجویان این کاروان خواهران دانشجو و 100نفر از برادران هستند افزود: اعزام این افراد توسط 7 دستگاه اتوبوس انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: این کاروان را 9 راوی، دو روحانی، مداح و گروه فیلمبرداری همراهی می‌کنند.

به گفته وی، این افراد به مدت شش روز از مناطق عملیاتی اروند کنار، شلمچه، هویزه، طلائیه، دهلاویه، چزابه، شوش دانیال، فتح‌المبین، ایستگاه حسینیه و دیگر مناطق جنگی داوران دفاع مقدس بازدید می‌کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، با اشاره به اعزام 180 دانشجو در قالب کاروان راهیان نور در سال گذشته افزود: با توجه به استقبال دانشجویان، امسال این تعداد افزایش یافته است.