دوره آموزش مجازی (اصلاح الگوی مصرف آب)

۰۳ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۶:۵۰ کد : ۹۵۱ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

شرکت آب منطقه‌ای اصفهان                 دفتر امور بانوان و خانواده استانداری

مقدمه: با توجه به نامگذاری سال 1388 به نام سال « اصلاح الگوی مصرف» توسط مقام معظم رهبری و نظر به اهمیت منابع آب و ضرورت حفاظت و صیانت از ذخایر آبی، مدیریت شرکت آب منطقه ای اصفهان بر آن شد تا دوره آموزش مجازی « اصلاح الگوی مصرف آب» را با هدف اطلاع رسانی موضوعات مختلف مرتبط با آب خصوصا مقوله صرفه جویی و بهینه سازی مصرف آب ، به صورت اینترنتی و با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان برگزار نماید . در ادامه توضیحات بیشتری راجع به مشخصات دوره ، مدیران و مسئولین دوره شرایط و زمان ثبت نام و تسهیلات دوره درج گردیده است:

مشخصات دوره:

این دوره به صورت مجازی و از طریق سایت مرکز آموزش مجازی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان و سایت شرکت آب منطقه ای استان اصفهان برگزار می گردد و شامل 12 سرفصل (اسکورم) با موضوعات متنوع مرتبط با آب (شامل منابع آب، آب از منظر قرآن و روایات ، آب و فرهنگ، محیط زیست و حفاظت کیفی منابع آب ، آبهای سطحی و زیر زمینی ، سازه های آبی ، صرفه جویی و بهینه سازی مصارف آب، آب و قوانین ، اقتصاد آب و آب و توسعه پایدار ) برگزار می گردد. مدت پیشنهادی برای این دوره 40 ساعت می باشد که پس از هماهنگی با مدیریت  آموزش و پ‍ژوهش استانداری قطعی خواهد گردید.

تسهیلات و تشویقات دوره:

برای کارکنان دولت معادل 40 ساعت آموزش که دارای امتیاز آموزشی بوده و در ارتقاء کاری آنها موثر باشد، در نظر گرفته شده است.

برای آب بران و مشترکین بخش کشاورزی ( اعم از سطحی یا زیر زمینی) و بخش صنعت ، تسهیلات وی‍ژه پیش بینی شده است.

به نفرات ممتاز دوره سکه های طلا اهداء‌می شود.

اهداء کارت اینترنتی رایگان

گواهی پایان دوره از طرف شرکت آب منطقه ای اصفهان

شرکت سایر افراد( غیرکارمند) در این دوره آزاد است.

شرایط ثبت نام: کلیه کاربران اینترنتی علاقمند می توانند با مراجعه به یکی از سایت های www.iwve.ir یا www.esrw.ir  در این دوره شرکت نمایند.(شرکت همگان در این دوره بلامانع می باشد)

زمان ثبت نام : از روز شنبه 17/11/88 به مدت 20روز

مدیران ، مسئولین و مدرسان دوره :

مدیر مسئول پرو‍ژه : اقای مهندس محمد علی طرفه رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان

مدیر پروژه: مهندس علی اصلانی معاون برنامه ریزی و بهبود شرکت آب منطقه ای اصفهان

مدیر هماهنگی:آقای مهندس عبدالرضا ربانی مدیر دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت آب منطقه ای اصفهان

مشاورپروژه: آقای دکتر مرتضی مساح

مدیر فنی و پشتیبانی الکترونیکی پروژه : آقای روح ا... ملک محمد

مدرسان دوره: آقایان اسدا... ذهب صنیعی- علی بصیرپور- حجه الاسلام امینی- حجه الاسلام شریعتی- شهرام نخعی- نادیان

"علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 6631383-0311 تماس حاصل نمایند."