بازدید کارشناسان غذا و داروی کاشان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۲ کد : ۹۳۷۰ اخبار دانشگاه
حدود ۶۰ نفر از کارشناسان غذا و داروی شهرستان کاشان از توانایی هایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان بازدید کردند.
بازدید کارشناسان غذا و داروی کاشان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان

حدود 60 نفر از کارشناسان غذا و داروی شهرستان کاشان از توانایی هایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان بازدید کردند.

رئیس آزماشگاه مرکزی دانشگاه کاشان هدف از این بازدید را آگاهی و شناخت کارشناسان از پتانسیل های این آزمایشگاه ذکر کرد و افزود: در این بازید اعضای هیات علمی این دانشگاه دکتر ابراهیم آبادی در آزمایشگاه GC-MASS و دکتر معصوم در کارگاه طیف سنجی گزارشی از فعالیت های این آزمایشگاه را برای حاضران ارائه کردند.

دکتر مهراد مرادی تشخیص گلاب و شربت های اصلی از تقلبی را از جمله آزمایش های ارائه شده در این بازدید عنوان کرد و اظهار داشت: این کارشناسان اغلب کارهای آزمایشگاهی خود را به خارج از کاشان عودت می دهند که امید است بعد از بازدید  بتوان از توانایی های آزمایشگاه برای سرویس دهی به انها استفاده شود.

کلید واژه ها: آزمایشگاه مرکزی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان بازدید کارشناسان غذا و دارو کارگاه طیف سنجی دارو