نشست مشترک دانشگاه کاشان با شرکت آب و فاضلاب کاشان

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۱ کد : ۹۳۵۹ اخبار دانشگاه
نشست مشترک دانشگاه کاشان با شرکت آب و فاضلاب کاشان

نشست مشترکی با حضور رئیس مؤسسه مطالعات پیشرفته سعیدی، معاون برنامه ریزی آبفا کاشان و مدیرعامل انجمن احیاء آب کاشان بزرگ در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکتر رضا منصوری افزود: این نشست با هدف ارتباط و تعامل دانشگاه و شرکت آب و فاضلاب کاشان و ارتباط هر چه بیشتر صنعت آب و فاضلاب با حوزه پژوهش و فناوری برگزار شد.

وی با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت نقش مؤثری در پیشرفت و توسعه دارد، افزود: به منظور توسعه پژوهش‌های کاربردی، رفع مشکلات صنایع و سازمان‌ها در کشور و پاسخگویی به مهمترین ضرورت‌های جامعه، لازم است بین دانشگاه و سازمان‌ها، ارتباطی نزدیک و متقابل وجود داشته باشد.

دکتر منصوری اظهار امیدواری کرد: تا با برگزاری این نشست ها و تعامل بخش های مختلف بتوان به صورت زیربنایی به مسایل و مشکلات مربوط به حوزه آب پرداخت.