آخرین نظرات ارسال شده کاربران سایت دانشگاه

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۰ کد : ۹۳۵۵ اخبار دانشگاه
آخرین نظرات ارسال شده کاربران سایت دانشگاه

سلام به اساتید مدیران و همه ی فعالین دانشگاه که سهم مهمی برای ترقی دانش و علم ایفا میکنند. دانشجوی قدیمی دانشگاه هستم و الان مشغول تحصیل تو ایالت متحده ام. الان اینجا عصر هست یهو سری زدم به سایت تحصیلات عالی تایمز که لینکشو در زیر میزارم. طبق این لینک دانشگاه کاشان رتبه سوم بهترین دانشگاه کشور رو به دست اورده. تو بعد جهانی مهمترین و حرفه ایی ترین سیستم رتبه دهی متعلق به تایمز هست.

این رتبه بندی برای سال ۲۰۱۹ هست و دانشگاه کاشان بعد از نوشیروان بابلی و امیر کبیر موفق به کسب رتبه ی سوم شده. برای دیدن رتبه ی بهترین دانشگاه های ایران تو فیلد کشور اسم ایران رو بنویسید.

بخش تحصیلات عالی تایمز تو ایالت متحده و اکثر کشورهای غربی اولین گزینه و مهمترین منبع برای رتبه بندی دانشگاه ها هست. بنده به عنوان دانشجوی دانشگاه کاشان واقعا برام باعث افتخاره. ایران برای ما مهاجرین افغان و منجمله خودم خانه ای هست که هرجا باشیم مهربانی گرمی و صمیمیت رو هرگز فراموش نمیکنیم. به امید موفقیتهای بیشتر.