سیستم آبیاری ۴۰ هزار و ۴۰۰ مترمربع از فضای سبز دانشگاه کاشان اصلاح شد

۲۷ بهمن ۱۳۸۸ | ۱۷:۰۵ کد : ۹۳۴ اخبار دانشگاه

کارشناس مسئول فضای سبز دانشگاه کاشان گفت: سیستم آبیاری 40هزار و 400 مترمربع از فضای سبز دانشگاه کاشان اصلاح  شده است.

محسن قرآنی‌نیا مساحت کل فضای سبز دانشگاه کاشان را 30 هکتار ذکر کرد و افزود: آبیاری یک هزار و 500 مترمربع از محوطه‌های گلزار شهدای گمنام، دانشکده‌های علوم انسانی، مهندسی و سالن اجتماعات فیض کاشانی به وسیله لوله 63 اینچ انجام شده است.

وی اظهار داشت: 10هزار و 400مترمربع از فضای سبز محوطه‌های گلزار شهدای گمنام، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مهندسی، سالن فیض و ورودی سازمان مرکزی دانشگاه هم آبیاری بارانی شده است.

وی به اجرای 28هزار و 500مترمربع پروژه آبیاری قطره ای در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این طرح در مجموعه‌ بلوارهای دانشگاه، بخشی از پارک خوابگاه برادران، بخشی از فضای سبز محوطه‌های مسجد دانشگاه، ایستگاه گاز، مهمانسرا، بوستان زیتون، کارگاه مهندسی و بخشی از ورودی مجموعه خوابگاه‌ها اجرا شده است.

مسئول فضای سبز دانشگاه کاشان میزان سرانة فضای سبز در این دانشگاه به ازای هر نفر را 43مترمربع ذکر کرد و افزود: این در حالی است که استاندارد ملی سرانه فضای سبز 20مترمربع برای هر نفر است.