«زبان عرفان» دکتر فولادی، کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد

۰۸ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۹۳۳ اخبار دانشگاه

اثر ارزشمند «زبان عرفان» نوشته دکترعلیرضا فولادی استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کاشان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد.

رئیس دانشگاه کاشان با اعلام این خبر افزود: در بیست و هفتمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران که 19 بهمن‌ماه جاری با حضور رئیس جمهور محترم برگزار شد، این کتاب به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد گفت: با احراز این جایزه، این اثر تمام جوایز سال مربوط به خود را در همة رده‌ها کسب کرد.

دکتر علیرضا فولادی نیز در این باره گفت: همه موفقیت‌های خود را مرهون خون پاک شهیدان می‌داند و برای پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

وی افزود: موضوع این کتاب درباره زبانی است که عرفا در آثار خود به کار می‌گیرند و در آن فلسفه و روش تحلیل بکارگیری این زبان بیان شده است.

استادیار دانشگاه کاشان گفت: این کتاب 519 صفحه‌ای توسط انتشارات فراگفت قم چاپ شده است.

شایان ذکر است این اثر پیش از این در سومین دوره جشنواره جایزه ادبی جلال آل احمد که ارزشمندترین جایزه ادبی کشور محسوب می‌شود به عنوان اثر برگزیده در زمینه تحلیل ادبی معرفی شده بود.

اثر برگزیده کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران، پژوهش برگزیده دانشجویی و پژوهش فرهنگی سال نیز از دیگر توفیق‌های کتاب «زبان عرفان» است.