اولین دوره آموزش رشته کراس فیت در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۳ کد : ۹۳۱۴ اخبار دانشگاه
اولین دوره آموزش رشته کراس فیت در دانشگاه کاشان برگزار شد

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: اولین دوره آموزش کراس فیت در دانشگاه کاشان با حضور 22 نفر از دانشجویان تربیت بدنی و به مربیگری کارشناس مدیریت تربیت بدنی سرکار خانم الهه ملکیان فینی برگزار شد.

سعید حلاج باشی افزود: دانشگاه کاشان جزء اولین دانشگاه های کشور می باشد که در راستای تنوع بخشی به رشته های ورزشی، دوره کراس فیت را برگزار شد و توانسته است 22 نفر دانشجوی متخصص رشته کراس فیت تربیت کند.

وی خاطر نشان کرد: کراس فیت یکی از برنامه های آمادگی جسمانی و قدرتی است که تعداد طرفداران آن به سرعت رو به افزایش است.

حلاج باشی عنوان کرد: کراس فیت ترکیبی از تمرین مقاومت، پلایومتریک انفجاری، تمرین سرعت، وزنه برداری به سبک قدرتی و المپیک، کتل بلز، تمرین وزن بدن، ژیمناستیک و تمرین های استقامتی است.

کراس فیت با انجام این تمرین ها، اجزای اصلی تناسب اندام را شامل تناسب ریوی و قلبی، استقامت، قدرت و استحکام عضلانی، انعطاف، نیرو، سرعت، چالاکی، تعادل، هماهنگی و دقت هدف قرار می دهد.