در دیدار هیات رئیسه دانشگاه وفرماندار ویژه کاشان عنوان شد: آموزش عالی موتور محرکه توسعه است
رییس دانشگاه کاشان گفت: آموزش عالی موتور محرکه و محور همه شاخص های توسعه است.
دکتر عباس زراعت در دیدار با فرماندار کاشان، گزارشی از فعالیت ها و افتخارات دانشگاه را ارایه کرد و افزود: دانشگاه کاشان در راستای رسالت های اجتماعی آمادگی دارد برای رفع مشکلات و نیازهای جامعه اقدام کند.
وی به تشکیل شورای پژوهش و فناوری شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این شورا می تواند اتاق فکر برای شهر و مدیریت شهری باشد.
دکتر زراعت یکی از اولویت های مهم در برنامه راهبردی سند چشم انداز دانشگاه کاشان را جامعه محوری عنوان کرد و افزود: سعی داریم تا با برنامه های مختلف ارتباط دانشگاه با مردم و جامعه را ارتقاء بخشیم و بتوانیم نیازها و مشکلات را شناسایی و راهکارهای علمی ارایه کنیم.
رییس دانشگاه کاشان با ارایه گزارشی از تحولات تاریخی و ادوار توسعه کاشان، و آمار و وضعیت فعالیت بخش های صنایع، کشاورزی و خدمات، خاطر نشان کرد: درون گرایی و تکیه بر روش های سنتی، از مشکلات اساسی توسعه این شهر به شمار می رود.
دکتر زراعت دانش بنیان کردن صنایع را رمز توسعه صنایع دانست و افزود: در حال حاضر تنها 6درصد صنایع کاشان دانش بنیان هستند و بقیه به صورت سنتی اداره می شود.
وی بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی را از مشکلات جامعه بیان کرد و اظهار داشت: 32 درصد فارغ التحصیلان کاشان بیکار هستند که از میانگین کشوری بالاتر است.
دکتر زراعت به ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه کاشان اشاره کرد و گفت: سعی داریم با ایجاد این پارک، صنایع شهر را به سمت دانش بنیان شدن حرکت دهیم .
وی وجود 310عضو هیات علمی و قریب نه هزار دانشجو و 200رشته – گرایش مختلف و 20دانشکده و پژو هشکده را از پتانسیل های دانشگاه کاشان عنوان کرد و افزود: با استفاده از این ظرفیت های دانشگاه و با پتانسیل های منطقه می توان کاشان را به شهری بین المللی تبدیل کرد.
دکتر زراعت خاطر نشان کرد: رصدخانه کامو از مهمترین ظرفیت های کاشان برای بین المللی شدن است که برای تکمیل آن ۴۰ میلیارد اعتبار نیاز است.
وی رصد شهاب سنگ ها، پتانسیل عظیم کویر و صنعت اسانس را از دیگر ویژگی های منطقه عنوان کرد و افزود: با استفاده از این نعمت ها و با حمایت مسئولان می توان رشد و توسعه کاشان را شاهد بود.
فرماندار کاشان هم در این نشست کسب موفقیت های دانشگاه کاشان در نظام های ملی و بین المللی را تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد: تا با استفاده از شاخص های موجود این مجموعه دانشگاهی بتوان مشکلات و نیازهای مردم رامرتفع ساخت.
مهندس علی اکبر مرتضایی دانشگاهها را مهمترین شاخص توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: باید سعی شود تا پیوند سه مثلث دانشگاه،صنعت و دولت مستحکم تر شود.
وی نزدیک شدن به استانداردهای جهانی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: پایان نامه های دانشجویان بایستی کاربردی و در راستای رفع نیازهای مردم تعریف شود.
در این نشست معاونان دانشگاه کاشان هم نقطه نظرات خود را برای ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با جامعه ارائه کردند.
نظر شما :