تجلیل از سی سال خدمات علمی و قرآنی حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله موحدی محب
مراسم نکوداشت سی سال خدمات علمی و فرهنگی و قرآنی حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله موحدی محب با عنوان "درسایه سار قرآن" با حضور دانشگاهیان، طلاب، شهروندان و خانواده ایشان در دانشگاه کاشان برگزار شد.
رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم، حجت الاسلام موحدی را شخصیتی جامع الاطراف ذکر کرد و گفت: این استاد فرهیخته در فقه، اصول، کلام و فلسفه شخصیتی برجسته و دارای تبحر هستند .
دکتر عباس زراعت خاطر نشان کرد: وجود این شخصیت های علمی برای جامعه دانشگاهی سرمایه عظیمی است که دانشجویان و جوانان باید این الگوها را بشناسند و از تجربه شان بهره کافی را ببرند.
وی با بیان اینکه اگر الگوها و اسوه های تمدن یک کشور نابود شود تمدن آن کشور هم روبه اضمحلال می رود افزود: باید الگوها را بشناسیم و آنها را به نسل جوان معرفی کنیم.
رئیس دانشگاه کاشان، تواضع، اخلاق و تقوی الهی را از خصوصیات این استاد حوزه و دانشگاه برشمرد و اظهار امیدواری کرد: دانشگاه بتواند همچنان از تجربیات علمی این استاد بهره مند باشد .
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان نیز در این مراسم با ذکر خاطراتی از حجت الاسلام موحدی، استعداد خدادادی را از خصوصیات بارز وی عنوان کرد و گفت: ایشان به شاگردان خودش عشق می ورزید و به آنها احترام می گذاشت.
حجت الاسلام علی روحانی، تقوی و تدین را از دیگر ویژگی های این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد و افزود: حجت الاسلام موحدی همیشه خونسرد بود و در مواجهه با مسایل مختلف سعی می کرد با منطق مشکلات را برطرف نماید.
وی حجت الاسلام موحدی را با 30 سال فعالیت و تدریس دارای کوله باری از تجربه دانست و گفت: باید از شخصیت های علمی همیشه بهره برد تا همچنان زمینه شاگرد پروری ایشان فراهم باشد .
دکترحمیدرضا فهیمی تبار عضو هیات علمی گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه کاشان هم در این مراسم تواضع ومشورت را از جمله ویژگی های دکتر موحدی نام برد و گفت: حجت الاسلام موحدی استادی دلسوز، نکته سنج و با اخلاق بود.
وی حفظ ارتباط با حوزه و جامعه را از دیگر خصوصیات بارز این استاد عنوان کرد و افزود: از آنجا که هر استادی باید ارتباط خودش را با جامعه ارتقاء بخشد، دکتر حجت الاسلام موحدی الگوی بسیار خوبی برای ارتباط با مردم و جامعه بوده و هستند .
دکتر فهیمی تبار خاطر نشان کرد: حجت الاسلام موحدی دانشجویان را به مانند فرزند خود می دانست و روحیه مشکل گشایی در وی همیشه بارز بود.
وی با اشاره به اینکه استادان بازنشسته سرمایه ای برای دانشگاه محسوب می شوند تاکید کرد: لازم است در دانشگاه ساختمانی برای فرهیختگان بازنشسته دایر شود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عبدالله موحدی محب خوش برخوردی با مردم را ریسمان محبت دانست و افزود: برخی مواقع فهم ما از معارف دین در حد و اندازه یک کودک است در حالیکه همه معارف دینی عمیق اند.
این استاد حوزه و دانشگاه علم را منشاء سعادت و خوشبختی و موفقیت انسان دانست وتاکید کرد: اگر علم نتواند فرد را اصلاح کند انسان را به گمراهی و تباهی خواهد کشاند.
دکتر موحدی محب علم یادگیری را تغییر رفتار دانست و افزود: علمی که در انسان تغییری ایجاد کند و موجب هدایت شود ارزشمند است .
در پایان ان مراسم از خدمات 30 ساله حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله موحدی محب تجلیل شد.
در زیر زندگی نامه خود نوشت این عضو هیات علمی دانشگاه کاشان آمده است:
/file/download/news/1544590324-1.pdf
لینک انعکاس خبر در رسانه ها:
http://razavi.news/fa/news/37690
نظر شما :